Dit liv - Dit ansvar

Holistisk Livs-Coach & Kinesiolog

Jeg tilbyder individuelle samtaler, kursusforløb og inspirationsdage, hvor du har mulighed for at lære at udvikle en mere sensitiv og konstruktiv holdning til livet i almindelighed.

Tag indre lederskab

Livs-Coach & Kinesiolog i Nykøbing Falster

Der er mange indre, skjulte årsager til, at vi ikke lever det liv, vi ønsker, og ikke får gennemført vores målsætninger her i livet. Ofte hænger vi fast i gamle tankemønstre og vanemæssige handlinger og føler os fastlåste.

Mit arbejde som Livs-Coach går ud på at få dig til at blive helten i dit eget liv og lære dig at se på dig selv ud fra et holistisk livssyn; altså som et helt menneske, hvor både krop og psyke hænger sammen.

Derudover tilbyder jeg horoskoplæsning. Dit horoskop er et blueprint af dig, hvorfra du kan hente megen viden og energi. Horoskopet kan anvendes som et arbejdsredskab til at blive mere bevidst om dine energier og kan bringe dig til en større forståelse af livet som helhed.

Har du spørgsmål, eller ønsker du en uforpligtende snak vedr. behandling, horoskop og kurser/foredrag, er du altid velkommen til at kontakte mig. 

Se feedback fra klienter her.

Bliv den smukkeste udgave af dig selv

Coaching og kinesiologi i Nykøbing Falster
01.
Dit liv - dit ansvar

Helbred følelserne, og kroppen følger efter! Jeg tilbyder individuel behandling, kursusforløb og inspirationsdage, hvor du har mulighed for at lære at udvikle en mere sensitiv og konstruktiv holdning til livet i almindelighed.

02.
Dit horoskop - din mulighed

Dit horoskop er et blueprint af dig, hvorfra du kan hente megen viden og energi. Horoskopet fortæller om din dybeste længsel, dine mål, dine udfordringer og hindringer - og måske stadig uåbnede talentkerner.

03.
Stresscoaching

Stress er som dråber i et glas vand - på et tidspunkt er der ikke plads til mere! Hvis du føler, at du er på sammenbruddets rand, eller er bange for at komme helt derud, så lad mig hjælpe dig. Læs mere ved at klikke på overskriften.

Vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.