Stresscoaching i Nykøbing Falster

Stresscoach Jane Majland

Stress er som dråber i et glas vand – på et tidspunkt er der ikke plads til mere! Hvis du føler, at du er på sammenbruddets rand, eller er bange for at komme helt derud, så lad mig hjælpe dig.

Få afstresset din krop og dit sind

STRESSCOACH jane majland I NYKØBING FALSTER

Der findes både fysiske og psykiske signaler på stress – og det er vigtigt at få klarlagt og arbejdet med dem, inden de udvikler sig.

Oplever du at glemme ting eller at være fraværende? Tænker du hele tiden og har uro i kroppen? Har du uforklarlige smerter, er aggressiv, er du træt og sover dårligt om natten? Dette er nogle af tegnene på, at du er stressramt.

Hvis du oplever nogle stresslignende tilstande, er du meget velkommen til at kontakte mig, således at vi kan kortlægge, om du er stresset – om det vil være hensigtsmæssigt at opstarte et stressforløb, eller om det vil være noget andet, der kan hjælpe dig på vej.

Sammen kan vi afstresse din krop og kortlægge, hvor og hvad din stress kommer af – ikke to mennesker er ens.

Stress er ikke nogen sygdom – men en hormonel ubalance! Hvis stress dog ikke behandles, kan man risikere, at det bliver en fysisk sygdom.

Hjælp, vejledning og rådgivning

Stresscoach jane majland
01.
Forebyg stress

Få stressen ud af kroppen og få inspiration til at forebygge stress. Stresscoaching er hjælp til selvhjælp, så du efter et forløb har lært at undgå alvorlig stress - også i fremtiden!

02.
Få energi og overskud

Jeg ønsker at inspirere mennesker med at komme ud af deres stress en gang for alle og blive bevidste om deres eget liv - og leve et liv med ro, energi og overskud.

03.
Livscoaching

Jeg tilbyder også individuel behandling, kursusforløb og inspirationsdage, hvor du har mulighed for at lære at udvikle en mere sensitiv og konstruktiv holdning til livet i almindelighed. Læs mere ved at klikke på overskriften.

Vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.