Livs-Coach & kinesiolog i Nykøbing Falster

Behandling

Formålet med mit arbejde som Livs-Coach går ud på at få dig til at blive helten i dit eget liv og lære dig at se på dig selv ud fra et holistisk livssyn; altså som et helt menneske, hvor både krop og psyke hænger sammen.

Livs-coach i Nykøbing Falster

Livs-coach Jane Majland
Lever du det liv, du ønsker?

Der er mange indre, skjulte årsager til, at vi ikke lever det liv, vi ønsker, og ikke får gennemført vores målsætninger her i livet.

Ofte hænger vi fast i gamle tankemønstre og vanemæssige handlinger og føler os fastlåste.

Mit arbejde som Livs-Coach går ud på at få dig til at blive helten i dit eget liv og lære dig at se på dig selv ud fra et holistisk livssyn; altså som et helt menneske, hvor både krop og psyke hænger sammen.

Således at forstå, at hvis du har rod i dine adfærdsmønstre, dine følelser eller dine tanker, kommer der også på et eller andet tidspunkt rod i din krop.

Kroppens eget sprog

Alle sygdomme/fysiske udfordringer har et budskab, og kroppen taler sit helt eget sprog. Man skal ’blot’ lære at lytte til og forstå signalerne, som f.eks. kan være…

Ofte kan man spørge sig selv, hvorfor man...

Jeg inspirerer dig til at opnå en bedre forståelse af dig selv. Jeg er ingen mirakelmager; blot en hjælper til, at du kan hjælpe dig!

Rent praktisk tester jeg ved hjælp af kinesiologi, hvor jeg benytter muskeltestning, der kan kommunikere med dit system.

Vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Priser og behandlingssteder

livsCoach og kinesiologi i Nykøbing falster

Behandling/test foregår på Rosendahlsgade 15, 4800 Nykøbing Falster.

Hvor mange sessioner, der vil være brug for, er individuelt og ikke til at sige på forhånd. Fra gang til gang ’spørger’ vi dit system, om der er brug for mere – men om vi skal fortsætte, er selvfølgelig altid op til dig.

Voksne:
Første session (1½ time)
DKK 1.195,-
DKK 1.195,-
Efterfølgende (1¼ time)
DKK 950,-
DKK 950,-
Børn:
Første session
DKK 750,-
DKK 750,-
Efterfølgende
DKK 600,-
DKK 600,-

Alle priser er inkl. moms.
Der opkræves gebyr ved for sent afbud.