Baggrund

Om Jane Majland

På denne side kan du læse om min baggrund som Livs-Coach og Kinesiolog samt feedback fra et udvalg af mine klienter.

Min baggrund som Livs-Coach & Kinesiolog

Livs-Coach og Kinesiolog i Nykøbing Falster

Jeg er uddannet bioanalytiker og har arbejdet inden for sygehusvæsenet i mange år sideløbende med mit arbejde som Livs-Coach. Siden 2017 har jeg, udover mit arbejde som Livs-Coach, også arbejdet med stress. Samme år blev jeg færdig med Stresscoach-uddannelsen hos Bjarne Toftegaard (Forebyg Stress), og i 2019 tog Masterstresscoach-uddannelsen, ligeledes hos Bjarne Toftegaard. 

På POLARIS INTERNATIONAL COLLEGE i Kirke Hyllinge har jeg siden 2006 gennemført en række af uddannelser, som du kan se nedenfor.

Det gennemgående tema for alle uddannelser er en holistisk metode baseret på muskeltestning (kinesiologi) og den tidløse visdom, der integrerer transpersonlig psykologi, visualisering, meditation og energiarbejde for at fremme indre lederskab samt personlig og spirituel udvikling.

Livs-Coach-uddannelsen sætter derudover deltagerne i stand til at lede et personligt og spirituelt udviklingsforløb med andre.

Derudover har jeg gennemført uddannelsen i Kropsafbalancering v. Jette Tvede, Nykøbing F.

Sideløbende uddannelser:

Vil du vide mere?

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Feedback fra klienter

Udtalelser